간편견적

간편견적

간편견적

견적바로가기

Copyright i-web 2008. All Rights Reserved.

닫기

در 10 دقیقه، حقیقت طرز تهیه بریانی سبزیجات هندی خوشمزه و مخصوص خانگی ر…

페이지 정보

profile_image
작성자 Manuela
댓글 0건 조회 563회 작성일 23-09-16 16:54

본문


مخلوط گوشت را به مدت ۱ تا ۵ ساعت درون یخچال استراحت می دهیم. مواد را به صورتی که تخم مرغ رو قرار گیرد درون ظرف سرو می ریزیم و با کمی جعفری تازه آن را تزیین می کنیم. در یک ماهیتابه تفلون روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد روی شعله ملایم گاز مایه شامی کباب را به شکل دلخواه در دست شکل بدهید و سرخ کنید. در ادامه میتوانید با روش پخت آش آلو با آلو بخارا آشنا شوید. در ادامه میتوانید با طرز پخت آش آلو با رشته آشنا شوید. در ادامه یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم، سپس مقداری از چیپس خلالی را درون ظرف می ریزیم. سپس لوبیا قرمز و سفید را می شوییم و داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم، سپس به اندازه ای آب اضافه می کنیم که تا ۲ الی ۳ بند انگشت بالای لوبیاها آب باشد. حالا آرد را به قابلمه اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن شیر ولرم را کم کم به آن افزوده و هم می زنیم تا گلوله های آرد باز شوند.


حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک شب در یخچال قرار می دهیم تا گوشت به خوبی طعم دار شود. این غذا از خانواده املت و کوکو است و طعم بسیار خوبی دارد. کباب تابهای یک غذای ساده با گوشت چرخ کرده و در عین حال لذیذ است که میتوانید آن را برای مهمانان خود هم طبخ کنید. در ادامه روغن زیتون را به فیله ها اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا تمام قسمت های گوشت به روغن زیتون آغشته شود. ابتدا فیله گوسفندی را به خوبی می شوییم، سپس به صورت چنجه ای ( تقریبا نصف جوجه کباب ) خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. برای تهیه گردن گوسفندی ابتدا پیاز ها را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و در یک قابلمه مناسب به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا سبک شوند، سپس سیرها را با رنده ریز رنده کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. بعد پیاز نگینی خرد شده را در یک قابلمه با کمی زردچوبه تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود.


برای تهیه میرزا قاسمی مجلسی ابتدا باید بادمجان ها را کباب کنیم ، برای این منظور می توانیم از شعله اجاق گاز یا منقل زغال استفاده کنیم. برای تهیه کیک سیب زمینی مجلسی ابتدا سیب زمینی ها را به صورت حبه ای درشت خرد می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب را تا نصف آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. شامی نخودچی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. برای تهیه خمیر پیتزای خوشمزه در منزل توصیه می کنیم آموزش های زیر را مطالعه نمایید. 6. سپس، سبزی و لپه پخته شده را به دوغ و برنج در حال جوشیدن اضافه نمایید، زیر حرارت را کم کرده و بگذارید تمامی مواد به آرامی پخته شوند و آش قوام بیاید. پس از اینکه داخل قابلمه به خوبی بخار جمع شدف حرارت زیر قابلمه را کمی می کنیم و اجازه می دهیم باقالی پلو به مدت یک ساعت دم بکشد. بعد از این که پیاز به خوبی سرخ شد، باید زردچوبه و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید.


روغن رو کاملا داغ کنید بعد کوکو ها رو سرخ کنید. در ادامه این کار را ۳ تا ۴ بار تکرار می کنیم تا تلخی پوست پرتقال ها کاملا از بین برود. اندازه آب به خودتان بستگی دارد، اگر می خواهید خوراک پر آب باشد یک لیوان و اگر می خواهید کم آب باشد نصف لیوان آب اضافه کنید. سپس سبزی را اضافه کنید و اجازه دهید آش برای ۱/۳۰ تا ۲ ساعت بپزد. در این مرحله پیاز را تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شود، سپس نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را به آن اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها از بین برود. در این مرحله پیاز باقیمانده را به صورت خلالی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن تفت می دهیم تا سبک شود، سپس هویج و سیب زمینی را به صورت مکعبی ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا سرخ شوند. گوجه فرنگی چرخ کرده را در پارچه توری (تنظیف) بریزید و خوب فشار دهید تا پوست و تخم گوجه فرنگی از آب گوجه جدا شود. در ادامه سیب زمینی و هویج را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس کمی تفت می دهیم.


در ادامه برنج را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس برنج زعفرانی را روی آن می ریزیم. در اخر کباب چنجه اماده شده را به همراه نان یا برنج زعفرانی سرو می کنیم. مجددا تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند و بعد ۲ لیوان آب به آن اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم و کمی حرارت را زیاد می کنیم تا آب به جوش بیاید و بعد حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا کاملا گوشت پخته شود. آش آلو با رشته یکی از دیگر از خوشمزهترین انواع آش است که برخلاف سایر آشها رنگ آن قرمز است و طعمی بسیار لذیذ دارد. در واقع این قسمت در بدن گاو همان قسمتی از گوشت گوسفند است که با آن «شیشلیک» یا همان «لمب چاپس» درست میشود که باز هم بسیار لذیذ است و به نوعی همان استیک گوسفندی است. ترکیب طعم آلو بخارا با سبزیجات آش آنقدر لذیذ است که حتماً از خوردن آن لذت خواهید برد. خواص هلو هلو یکی از محبوب ترین میوه های موجود در جهان است که خواص درمان بسیاری برای سلامتی بدن دارد، برای آشنایی بیشتر با مضرات و خواص هلو در ادامه با … سپس برای چند دقیقه گوشتها را در ماهیتابه تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کنید.


مرحله چهارم: حالا گوشت چرخ کرده را در تابه حاوی پیاز ریخته و با بقیه مواد تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. فولات ممکن است با از بین بردن اسید آمینه هموسیستئین در خون، به سلامت قلب نیز کمک کند. به هیچ وجه به جای چوب دارچین از پودر دارچین نباید استفاده کنیم چون رنگ غذا را تیره و کدر می کند. زردچوبه را اضافه کرده کمی تفت می دهیم تا رنگ آن باز شود. یک نکته: غذاهای بدون گوشتی که ما طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم، صرفاً برای پر کردن شکم و نوشتن مطلب نیست! برای کتلت عربی شما به نخود نیاز دارید پس سعی کنید حتما آن را از شب قبل خیس کنید تا نفخش گرفته شود. مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به گوشت بزنید و آن را برای حدود ۴ دقیقه ورز دهید تا حالت چسبنده پیدا کند. بعد از نیمپز شدن برنج و لپه، سبزی را اضافه کنید. رب گوجه، نمک و نعناع را اضافه کنید و بعد از یک ربع میتوانید آش را سرو کنید. حالا رب انار را تفت می دهیم. البته اگر عجله داشته باشیم و زمان کافس نداشته باشیم می توانیم گوشت مرغ را به مدت یک تا دو ساعت استراحت دهیم تا طعم دار شود.


بعد از اینکه هر دو طرف گوشت کاملاً کباب شد، برای جدا کردن و بیرون آوردن کباب از توری اصلا عجله نمیکنیم. بعد از این که برنج و لپه خیس خورده را به آش اضافه کردید، شعله گاز را زیاد کنید تا به جوش بیاید. طرز تهیه كله گنجشكی اصفهان كه با نام قیمه ریزه شناخته میشود، بسیار ساده است و در تهیه آن از آرد نخودچی استفاده میشود تا كوفتهها وا نروند. در انتها میتوانید این آش را با پیاز داغ، نعناع داغ، خلال پسته، گردو و زرشک تزیین کنید. حالا اجازه می دهیم خلال پسته و خلال بادام درون گلاب بمانند خیس بخورند. در صورت تمایل می توانید کمی رب گوجه فرنگی و یا پوره گوجه فرنگی نیز به غذا اضافه کنید. گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید و بعد از چند دقیقه رب گوجه فرنگی را نیز به سایر مواد بیفزایید. موادی که در تهیه این دلمه به کار میرود، شبیه دلمه بادمجان است، فقط اگر میخواهید طعم ملس بگیرد، از رب انار استفاده کنید و اگر طعم ترش میخواهید آبلیمو را به عنوان چاشنی استفاده کنید. خیساندن لپه در آب بمدت چند ساعت، باعث گرفته شدن نفخ آن می شود.


صبر کنید آش کمی بجوشد سپس رشته آش را اضافه نمایید و بعد از چند دقیقه شعله گاز را خاموش کنید و آش را سرو کنید. بعد از اضافه کردن قلقلیها باید آلو بخارا را که از قبل برای ۱ ساعت در آب خیساندهاید، به آش اضافه کنید. در این فرصت به سراغ درست کردن قلقلیها بروید. پس از اینکه روغن اضافی موجود در چیپس ها خارج شد آنها را داخل ظرف مورد نظرمان می ریزیم و جعفری خرد شده را روی چیپس ها می ریزیم. در پایان شامی ها را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم. حالا یک سلفون روی درب کاسه می کشیم و آنرا به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کباب استراحت کند و زمان کباب کردن از سیخ نریزد. در یک ساعت پایانی که گردن تقریبا پخته است می توانیم نمک غذا را اندازه کنیم. در اولین مرحله از طرز پخت آش آلو با رشته باید پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن سرخ کنید.


ابتدا پیازها را پوست بگیرید و بشورید سپس چرخ کنید. در آشپزی جیمین و تهیونگ گیلان «خورش شامی ترش» به روش سنتی گیلان یا به قول خود اهالی گیلانی «تورشه شامی» و «تورشه آب» یکی از قدیمیترین و اصیلترین خورشهای ایرانی با گوشت چرخ کرده است. سپس آب برنج را خالی كنید و آن را در یك قابلمه آب جوش بریزید. زمانی که سبزی پخت، میتوانید کوفتهها را در آش بریزید. در زمانی که استیک گوشت در حال پخت است، مقداری آویشن روی آن بپاشید. در آخر پنیر خامهای و یا ترکیبی از پنیر موزارلا و چدار، همین طور نمک و فلفل را به سس اضافه کنید. سپس کف روی آب را بردارید و شعله گاز را روی حرارت متوسط تنظیم کنید. 1. پیازها را با گوشت چرخکرده و نعنا، نمک و زردچوبه مخلوط کرده و کلی گوشت قلقلی بامزه و کوچک درست کنید. سپس آن را با گوشت چرخکرده مخلوط کنید و به شکل قلقلی درست کنید.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

닫기
LG U+ 공식협력업체
벤쳐기업인증 회사
기업부설연구소 인증 회사